Arcadia D3+ Compact Reptile Lamp 23W 12.0 UVB

Arcadia D3+ Compact Reptile Lamp 23W 12.0 UVB Zobrazit větší
Kompaktní žárovka s obsahem UVB 12% - pro agamy vousaté, trnorepy, varany a želvy.

More details

PET-FP-RFD3PC23X

Arcadia

Dostupnost: skladem

829 Kč

685 Kč bez DPH

Share in social media

Arcadia D3+ Compact Reptile Lamp 23W 12.0 UVB

Kompaktní žárovky Arcadia jsou velmišikovným a úsporným řešením, jak poskytnout plazům světlo a správnémnožství UVB záření. Vydávají pouze malé množství tepla, proto sehodí i do velmi malých terárií (jako jediný zdroj světla a UVB), nebojako dodatečný zdroj do velkých terárií (pro vytvoření lokálního místapro slunění s dostatkem UVB).

Arcadia D3+ Compact 12.0 UVB a 30% UVAs wattáží pouhých 23W je určena pro agamy vousaté, agamy límcové,trnorepy, varany, suchozemské i vodní želvy a ostatní plazy z pouštníchoblastí.

  • velký výdej světla
  • optimální výdej UVB pro dané druhy
  • světlo plného spektra s perfektním zobrazením barev (7000K)
  • nepotřebují žádný předřadník, stačí našroubovat do objímky
  • nikdy neblikají

Kompaktní žárovky Arcadia najdou svéuplatnění všude tam, kde nemůžeme nebo nechceme instalovat zářivky. Všechnykompakty Arcadia jsou vyráběny v Evropě patentovanou technologií,zaručují proto vysokou užitnou hodnotu a jsou velmi šetrné k životnímuprostředí. Zaručujeme Vám perfektní osvětlení terária po dobu celéhojednoho roku.

Pro optimální výkon kompaktních žárovekArcadia doporučujeme jejich instalaci do odpovídajícího reflektoru,který směřuje světlo správným směrem.

Doporučení: stejně jakovšechny ostatní zdroje UVB záření doporučujeme kompaktní žárovkyobměňovat nejpozději po jednom roce používání, aby byl zajištěnoptimální výdej UVB záření.

Rozměr žárovky: V.17,5 cmvčetně objímky, Ø 5 cm

Napsat recenzi

Arcadia D3+ Compact Reptile Lamp 23W 12.0 UVB

Arcadia D3+ Compact Reptile Lamp 23W 12.0 UVB

Napsat recenzi

Související produkty